Top

BLUETOOTH SET VOOR MOTORRIJDERS, TELEFONEREN EN MUZIEK: € 215,00 ex

  • BLUETOOTH SET VOOR MOTORRIJDERS, TELEFONEREN EN MUZIEK: € 215,00 ex
  • BLUETOOTH SET VOOR MOTORRIJDERS, TELEFONEREN EN MUZIEK: € 215,00 ex
260,15

Vanaf 1 set bezoeken wij U Gratis in Nederland en vanaf 3 sets ook in het Vlaams sprekend deel van België. U dient echter 1 of 2 sets altijd Online te bestellen via deze webshop. Heeft U 3 sets of  meer nodig dan kunt U dit via ons contact formulier doorgeven.

BLUETOOTH SET VOOR MOTORRIJDERS, TELEFONEREN EN MUZIEK HARD MATERIAAL:
Deze op maat gemaakte bluetooth headset is speciaal samengesteld om zowel gebruiksgemak, draagcomfort en een hoge geluidskwaliteit te kunnen bieden. Zo kun je ongestoord met de muziek mee dansen zonder je zorgen te hoeven maken over de draad. Ook kun je eenvoudig muziek vanaf je smartphone streamen via de Bluetooth- verbinding. Met een opgeladen batterij heb je namelijk tot 12 uur onafgebroken luisterplezier. En is de batterij toch leeg? Dan laad je deze eenvoudig weer op met de bijgeleverde Micro USB kabel. Zowel de muziek, navigatie als telefoontjes zijn te managen via het bedieningspaneel met microfoon dat op de kabel bevestigt zit.
Bel je veel? Of werk je in rumoerige omgevingen? Ook dan is deze bluetooth headset een uitkomst. Dankzij de lange batterijduur gaat de deze namelijk makkelijk een werkdag mee.
Hardlopen Ben jij een hardloper en ben je op zoek naar een draadloos muziek systeem? Ook dan is dit systeem geschikt. Doordat we dit systeem volledig op maat gemaakt  en ‘full-concha’ maken (=met oorschelp) blijven de oordopjes perfect zitten tijdens het hardlopen. Uiteraard is het wel veilig om ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid nog blijft horen. We kunnen ze daarom ook zonder of juist met lichte demping leveren. Al met al is dit systeem voor vele toepassingen te gebruiken, eigenlijk teveel om hier op te noemen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code