Top

Gratis bezoek

GRATIS BEZOEK AAN HUIS/ BEDRIJF AL VANAF 3 SETS:

Gabriëls Gehoorbescherming bezoekt uw bedrijf, club of vereniging al vanaf 1 set geheel GRATIS in Nederland en vanaf 3 sets ook in het Vlaams sprekend deel van België.  Het bezoeken van uw bedrijf op locatie is op korte termijn te realiseren, reeds drie weken na ons bezoek ontvangt u het eindproduct. Het bezoek geldt niet voor de wadden-eilanden. Onze specialisten komen dan bij U thuis of op het bedrijf aanmeten, zodat wij zeker weten dat de oor afdrukken van een hoge kwaliteit zijn. Let op: Dat Uw oren schoon zijn. Een eerste vereiste voor goede oor afdrukken.
 
U wordt na Uw bestelling gebeld om een bezoek afspraak met U te maken.  Het bezoek voor Nederland geldt niet voor de Wadden- eilanden. Het gemak dient de mens, U hoeft er niet meer voor van huis. 
Mocht een bezoek U niet uitkomen, dan kunt U ook altijd nog gebruik maken van één van de 110 Winkels om de oor afdrukken te laten maken.  U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078