Top

Gratis bezoek

GRATIS BEZOEK AAN HUIS/ BEDRIJF AL VANAF 1 SET:

Gabriëls Gehoorbescherming bezoekt geheel GRATIS uw bedrijf, club of vereniging al vanaf 1 set in Nederland en ook vanaf 3 sets ook in het Vlaams sprekend deel van België. Echter niet op de wadden- eilanden.

Het bezoeken van uw bedrijf op locatie is op korte termijn te realiseren, reeds drie weken of eerder na ons bezoek ontvangt u het eindproduct. Het bezoek geldt niet voor de wadden-eilanden. Onze specialisten komen dan bij U thuis of op het bedrijf aanmeten, zodat wij zeker weten dat de oor afdrukken van een hoge kwaliteit zijn. Let op: Dat Uw oren schoon zijn. Een eerste vereiste voor goede oor afdrukken.

Voor een bezoek gaat U naar onze website: www.gabriels-gehoorbescherming.nl


U wordt na Uw bestelling gebeld om een bezoek afspraak met U te maken.  Het bezoek voor Nederland geldt niet voor de Wadden- eilanden. Het gemak dient de mens, U hoeft er niet meer voor van huis. Een bezoek voor 1 of 2 sets duurt altijd wat langer dan normaal omdat wij dit zorgvuldig inplannen, als wij bij U in de buurt zitten.

Mocht een bezoek U niet uitkomen, dan kunt U ook altijd nog gebruik maken van één van de 110 Winkels om de oor afdrukken te laten maken.  U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078.