Top

Gratis bezoek

Afbeelding invoegen


GRATIS BEZOEK AAN HUIS/ BEDRIJF vanaf 1 set:

Gabriëls gehoorbescherming bezoekt U Gratis op locatie bij U Thuis/ Bedrijf al vanaf 1 set in Nederland en vanaf 3 sets ook in het Vlaams deel van België. Te bestellen via ons contact formulier.

Als U 1 of 2 sets met Gratis huisbezoek wilt bestellen kan dit alleen via deze webshop, zodat wij zeker weten, wat U precies wilt hebben en dat wij ook zeker weten dat Uw bestelling ook serieus is. U betaald namelijk vooraf. Bezoeken voor 1 of 2 sets duren altijd langer dat dat U een winkel bezoekt om de oor afdrukken te laten maken, dit alles i.v.m. een goede en kostenbesparende planning. Meestal als wij toch bij U in de buurt zijn.


Goede oor afdrukken:

Zorg ten allen tijden als U winkel bezoekt, of als wij U bezoeken, dat de oren schoon zijn. Anders kunnen wij geen goede oor afdrukken van U maken. Goede afdrukken zorgen er  immers voor dat ook het eind product ook goed is.


Via één van de 110 winkels:

Mocht een bezoek U niet uitkomen dan kunt  U ook gebruik maken van één van de 110 winkels verdeeld over Nederland. U kunt hiervoor een VOUCHIER downloaden en printen met alle adressen via de link: 110 winkels
U kunt ook op ons kantoor adres komen in Sprang-Capelle, Meidoornlaan 17 om de oor afdrukken te laten maken. Dit kan echter alleen op afspraak Tel: 06-25082078.