Top

P Slaapdoppen op maat uitgehold en soft € 125,00 ex.

 • P Slaapdoppen op maat uitgehold en soft € 125,00 ex.
 • P Slaapdoppen op maat uitgehold en soft € 125,00 ex.
 • P Slaapdoppen op maat uitgehold en soft € 125,00 ex.
 • P Slaapdoppen op maat uitgehold en soft € 125,00 ex.
151,25

Een bezoek voor 1 of 2 sets in Nederland, behalve de wadden-eilanden is Gratis als U dit via deze webshop besteld. Vanaf 3 sets bezoeken wij U Gratis in Nederland en het Vlaams sprekend deel van België. Dit dient U door te geven via ons contact formulier.

U kunt ook gratis terecht bij één van onze 110 winkels om de oorafdrukken te laten maken, hiervoor heeft U onze winkel bezoek brief nodig, met alle adressen om een afspraak te maken, download hier de PDF winkel bezoek brief.


Slaapdoppen op maat om optimaal te kunnen slapen.  Ze zijn zeer geschikt om mee te slapen en dempen voldoende om rustig te kunnen slapen.  Onze slaapdoppen worden gemaakt op Lab. Formaat, ze worden gegoten in gips en daarna gekookt, zodat ze heel dun en zeer zacht zijn. Omdat deze procedure meer werk geeft dan bij de gebruikelijk procedure voor slaapdoppen, zijn ze wel wat duurder, maar U heeft dan ook het beste van het beste, wat er momenteel verkrijgbaar is. Ook zeer geschikt in een hotel of op de camping of voor burengerucht. Met een levensduur van circa 5 jaar ( pasvorm) een zeer voordelige oplossing tegen snurkgeluiden, burengerucht en omgeving geluid voor mensen die in ploegen dienst werken en overdag moeten slapen. Om extra rust te ervaren tijdens het studeren, of tijdens andere momenten waar rust gewenst is. Met siliconen lak, NANO lak afgelakt voor een comfortabel draagcomfort en tegen irritatie of overgevoeligheid. Betere slaapdoppen zijn er gewoon niet te krijgen.  Zie ook onze Gratis aanmeet service. Er wordt een oor afdruk van Uw oor gemaakt en van dit afgietsel wordt een perfect passende slaap dop gemaakt.


Inclusief:
  -Twee uitgeholde slaapdoppen
  -Zeer zacht en helemaal uitgehold
  -Etui of opberg doosje
  -Schoonmaak doekje
  -Gebruiksaanwijzing   Reviews (0)
   Type de code over
   Stuur naar een vriend
   @
   @
   Generating captcha code